Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/autobedrijfbramschreven.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/autobedrijfbramschreven.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Airco - Autobedrijf Bram Schreven

Aircoservice

Een airco-installatie in uw auto biedt veel comfort, maar vraagt een goede werking ook om regelmatig onderhoud. Een airco-installatie lekt in een paar jaar gemiddeld 10% koudemiddel waardoor de werking van het systeem sterk vermindert.

Om grote en kostbare reparaties aan uw aircosysteem te voorkomen, wordt geadviseerd om uw airconditioning in de auto minimaal één keer per jaar gedegen te laten controleren. Bij een dergelijke controle wordt de werking van de airco in zijn totaal gemeten, zoals de uitblaastemperatuur, in- en uitschakelpunt compressor, condensorblower, de hoge en lage druk in het systeem en een zichtcontrole van alle leidingen.

Uit de metingen zal blijken wat er moet gebeuren aan uw airco-installatie. Samen met het meetrapport ontvangt u een helder en duidelijk advies.

Bel voor een afspraak: 0485-45 48 84.