Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/autobedrijfbramschreven.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/autobedrijfbramschreven.nl/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Home - Autobedrijf Bram Schreven - Bandenservice Mill

Welkom op de website van Autobedrijf Bram Schreven

Autobedrijf Bram Schreven en Bandenservice Mill zijn hèt ultieme full-service en merkonafhankelijke autobedrijf van Mill. U kunt hier terecht voor alles wat uw auto nodig heeft!

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken auto’s, campers en bedrijfsauto’s voor particulieren en bedrijven.

Vanaf juli 2015 hebben we volledige APK zonder afspraak in ons bedrijf voor particulieren en bedrijven.

Ook zijn wij gespecialiseerd in banden. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment nieuwe banden en uiteraard hebben wij ook gebruikte banden. Wij werken met verschillende merken en alle bandenmaten zijn te vinden in de categorieën autobanden, camperbanden en vrachtwagenbanden.

Heeft u schade aan uw auto, camper of bedrijfsauto? Bij ons kunt u terecht voor:

  • Schadeherstel
  • Spuitwerk
  • Spot repair

Autobedrijf Bram Schreven en Bandenservice Mill is een full-service, merkonafhankelijk bedrijf en bestaat uit een jong, gepassioneerd en opgeleid team.

Kijk eens rustig rond op onze website. Mocht u meer informatie willen over een onderwerp of een afspraak maken? Bel dan naar: 0485-454884 of stuur een mailtje naar:

info@bandenservicemill.nl
info@autobedrijfbramschreven.nl